Ontdek het verhaal achter:

Kranz Collins 

201901 KranzCollins teaser_3

 

Het was 1961. Kennedy was een man met een missie. Hij moest zijn land weer op de rails krijgen. Om dat te bereiken, moest hij ervoor zorgen dat iedereen hetzelfde ambitieuze doel nastreefde. Hij maakte duidelijk wat de missie was in heldere, krachtige woorden.

Een missie die het uiterste van iedereen vroeg. Een missie met als doel een ​​sterker en weer een verenigd Amerika te worden.

 

“We choose to go to the moon not because it's easy, but because it's hard; because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills.”

 

Op 16 juli 1969, 50 jaar geleden, steeg de Saturn V-raket op van de aarde met dreunend geweld. Vier dagen later landden Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan. Ze hielden toen meer dan 600 miljoen mensen over de hele wereld aan de buis gekluisterd. Ze werden de helden samen met wijlen John F. Kennedy. Hun missie was succesvol.

Wat veel mensen niet weten is dat er een derde astronaut was die in de shuttle rond de maan vloog. Zijn naam was Michael Collins. Hij was de man achter de schermen die ervoor zorgde dat Armstrong en Aldrin veilig op de maan konden landen.

In mission control (Cape Canaveral USA) zorgde Eugene Kranz er met zijn team voor dat het vluchtplan op schema bleef. Hij stond achter de controle- en meetsystemen en bleef alles nauwlettend volgen, controleren en bijstellen want: ‘Failure is not an option’.

 

De mannen achter de schermen

Kranz & Collins waren de mannen achter de schermen, die hielpen de prestaties van iedereen te maximaliseren. Zij waren de mannen achter de schermen, die de missie van Kennedy tot een succes maakten en ervoor zorgden dat Armstrong en Aldrin konden schitteren.

Vijftig jaar later is deze Apollo 11-missie een bron van inspiratie voor iedere ondernemer met een missie en met een ambitieus doel. Ondernemers met hun eigen moonshot.

“Vanaf vandaag hoeven deze ondernemers het niet meer alleen te doen. Ze kunnen altijd rekenen op de hulp van Kranz en Collins,” zegt Ivo van den Brink. Samen met Oane Koning Hettema heeft hij een nieuw bureau opgericht onder de naam Kranz Collins. De naam van het bureau eert de mannen achter de schermen van de Apollo 11-maanmissie.

“Wij willen net als Eugene Kranz en Michael Collins ons ten dienste stellen van de ondernemer en zijn missie,” zegt Oane. “Daarom helpen wij ze met het bedenken en implementeren van slimme digitale marketing en verkoopstrategieën om de ambitieuze doelen van de ondernemer en zijn bedrijf te bereiken.” Het nieuwe bureau richt zich met name op de B2B-markt. Kranz Collins werkt met een team van negen professionals en is gevestigd in Groningen.

 

Ben je nieuwsgierig?

 

We komen graag bij je langs, om je alles te vertellen over onze werkwijze. We laten dan meteen zien:

  • Hoe een klantreis eruit ziet;
  • Hoe je in een eerder stadium je doelgroep kunt bereiken;
  • Hoe je meer bezoekers, leads en klanten kunt krijgen.

En al deze informatie krijg je van ons zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.